Moanalua High School

Skip to main content
This week will follow the Regular Week Schedule (A1-A2-A3-B1-B2).  See bell schedule below for specific times.
Bulletin Board » Daily Bulletin for August 7

Daily Bulletin for August 7

Daily Bulletin
Date: Wednesday, August 07, 2019
Periods: Special Schedule

General Students and Teachers:
Junior/Senior Orientation
JUNIOR/SENIOR ORIENTATION Wednesday, August 7, 2019
(Freshman/Sophomore Class Meetings) SPECIAL SCHEDULE, Gym

Mandatory. Administrators, Counselors and Support Staff will be introduced. General rules and regulations (Chapter 19) will be presented at this time.
Freshmen will report to the athletic field and Sophomores to the cafeteria. Class advisors will give further instructions. Student back-packs should be taken to HOMEROOM classes before proceeding to the assembly site.

8:25 - 8:30 Teachers’ Opening 5 min.
8:30 - 8:35 Homeroom 5 min.
8:35 - 8:50 Pass to Assembly Site* 15 min.
8:50 - 9:40 ASSEMBLY 50 min.
(Sit with HR)
9:40 - 9:55 Recess 15 min.
9:55 -10:00 Pass 5 min.
10:00-10:25 HOMEROOM/Bulletin 25 min.
10:25-10:30 Pass 5 min.
10:30-11:10 Pd 1 40 min.
11:10-11:16 Pass 6 min.
11:16-11:56 Pd. 2 40 min.
11:56-12:29 Lunch 33 min.
12:29-12:34 Pass 5 min.
12:34- 1:14 Pd. 3 40 min.
1:14 - 1:20 Pass 6 min.
1:20 - 2:00 Pd. 6 40 min.
2:00 - 2:06 Pass 6 min.
2:06 - 2:46 Pd. 7 40 min. - S. Pang


Advisors' Meeting
A meeting for ALL Class and Club Advisors will be held on Monday, August 12, during lunch, in the Library. Lunch will be provided for all advisors. Please try to get there as quickly as possible as there is a lot of material to be discussed. - S. Pang

Advisors' Workshop
If you are doing a field trip or fund raiser, or just THINKING about doing either, a workshop field trips only will be held in the SA Room on Tuesday, August 13, during lunch. A workshop on fundraising only will be the following day on Wednesday, August 14, during lunch in the SA Room. - S. Pang

Freshman/Sophomore Orientation
FRESHMAN/SOPHOMORE ORIENTATION Thursday, August 8, 2019
(Junior/Senior Class Meetings) SPECIAL SCHEDULE, Gym

Mandatory. Administrators, Counselors and Support Staff will be introduced. General rules and regulations (Chapter 19) will be presented at this time. Juniors will report to the athletic field and Seniors to the cafeteria. Class advisors will give further instructions. Student back-packs should be taken to HOMEROOM classes before proceeding to the assembly site.

8:25 - 8:30 Teachers’ Opening 5 min.
8:30 - 8:35 Homeroom 5 min.
8:35 - 8:50 Pass to Assembly Site* 15 min.
8:50 - 9:40 ASSEMBLY 50 min.
(Sit with HR)
9:40 - 9:55 Recess 15 min.
9:55 -10:00 Pass 5 min.
10:00-10:25 HOMEROOM/Bulletin 25 min.
10:25-10:30 Pass 5 min.
10:30-11:10 Pd 1 40 min.
11:10-11:16 Pass 6 min.
11:16-11:56 Pd. 2 40 min.
11:56-12:29 Lunch 33 min.
12:29-12:34 Pass 5 min.
12:34- 1:14 Pd. 4 40 min.
1:14 - 1:20 Pass 6 min.
1:20 - 2:00 Pd. 5 40 min. - S. Pang

HC Court Meeting and Application Deadline
Applications for Homecoming Court as well as S.A. Senator are now available in the SA Room. Be sure to pick up applications early. Once they run out, no others will be run off! Homecoming Court applications are due Tuesday, August 20, 2019, by 8:30 a.m. in the S.A. Room. A short but MANDATORY meeting for all interested Homecoming Court members will also be held during lunch on Monday, August 19, in the S.A. Room. If you do not attend this meeting, you will not be allowed to run.- S. Pang

Talent Show Applications
Applications for this year's Talent Show are now available in the S.A. Room. Applications are due at a mandatory meeting during lunch recess in the SA Room on Monday, October 14, 2019. Absolutely no late applications will be accepted! If you do not attend this lunch meeting, you will not be allowed to try-out or participate in the show. This year's show is open to soloists, duets or groups no larger than five.- S. Pang

Sports:
MoHS Girls & Boys Bowling Team Tryouts
MoHS Girls & Boys Bowling Teams
Tryout Meeting: Friday: 8/9/19
@ 2:30pm Student Center