Moanalua High School

Skip to main content
This week will follow the Regular Week Schedule (A1-A2-A3-B1-B2).  See bell schedule below for specific times.
Bulletin Board » Daily Bulletin for September 25

Daily Bulletin for September 25

Daily Bulletin
Date: Wednesday, September 25, 2019
Periods: 3-4-5-6-7

General Students and Teachers:
Homecoming Day Pep Rally
HOMECOMING 2019 DAY RALLY
Thursday, September 26, 2019
SPECIAL SCHEDULE
Gym

Mandatory. Homecoming Day Rally is a pep rally during which the Homecoming Court will be presented, the football players introduced, and the class song competition held. Student back-packs should be left in Period 1 classes before proceeding to the gym.

8:25 - 8:30 Teachers' Opening 5 min.
8:30 - 8:35 Period 1 5 min.
8:35 - 8:50 Pass to Gym 15 min.
8:50 - 9:50 ASSEMBLY 60 min.
(Sit with HR)
9:50 -10:05 Recess 15 min.
10:05-10:10 Pass 5 min.
10:10-11:13 Period 1/Bulletin 63 min.
11:13-11:19 Pass 6 min.
11:19-12:19 Period 2 60 min.
12:19-12:50 Lunch 31 min.
12:50-12:56 Pass 6 min.
12:56 -1:56 Period 3 60 min.- S. Pang

Financial Aid Night
Financial Aid Night will be held on Thursday, September 26th at 6:00 pm in the library. Seniors and their parents are encouraged to attend this meeting to learn about financial aid and the Free Application for Federal Student Aid or FAFSA.- R. Himuro

QUARTERLY BUS PASS RENEWAL
Quarterly bus pass riders need to make their next payment for 2nd Quarter before Thursday, October 3, 2019 at the Administrative Office. Students who fail to make their payments on time may be subject to interrupted bus service and will need to provide their own transportation.
*Reminder: All riders must present a valid ID/bus pass each time to ride the bus* There will be NO BUS SERVICE on Make-Up Exam Days: Friday, October 4, 2019. Bus Fares: Coupons: $12.50/sheet (10 coupons on a sheet) - CASH ONLY for coupons, Round Trip $72.00, One-Way $36.00. All bus passes and coupons are NON-REFUNDABLE. Please make check payable to: DEPARTMENT OF EDUCATION

Clubs:
Coding Club General Meeting
The Coding Club will be having their first general meeting on Wednesday, September 25 during lunch in G104. If you have any interest in learning more about computer science, come check us out.

Korean Cultural Club
REMINDER: Friday *9/27/19* is the deadline to turn-in permission forms for October 3rd End-of-Quarter Club Activity.
Need a form? See Advisor Mehrtens in the MoHS ID office in the Library.. Gamsahamnida (Gum sa hum nee dah)

Sports:
Wrestling Fundraiser
Please come down and support Moanalua Wrestling on 9/27 at salt lake shopping center McDonald’s for our McNite fundraiser. A portion of all sales from 3-7p will be donated to the wrestling team to help them compete in California.