Moanalua High School

Skip to main content
This week follows the C-week schedule:  Monday-no school, Tuesday C1, Wednesday C2, Thursday C3,  and Friday C4.

SA Campaign Rally - Special Schedule Attached

What
SA Campaign Rally - Special Schedule Attached
When
2/13/2018

S.A. CAMPAIGN RALLY Tuesday, February 13, 2018
SPECIAL SCHEDULE

Mandatory. S.A. officer candidates will present campaign speeches to grades 9-11. Student back-packs should be left in Period 1 classes before proceeding to the gym. Seniors will have a separate assembly in the cafeteria. The senior class advisor will give further instructions.
8:30 - 8:35 Period 1 5 min.
8:50 - 9:15 ASSEMBLY 25 min.
(Sit with HR)
9:15 - 9:30 Recess 15 min.
9:35 -10:54 Period 1/Bulletin 79 min.
11:00-12:14 Period 2 74 min.
12:14-12:46 Lunch 32 min.
12:51- 2:05 Period 3 74 min.

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event